Download, registreer, ga van start!

Download de app

Met Roamler verdien je geld op je eigen manier en tempo!

Download de app en registreer

Wil je vrienden, kennissen of familie uitnodigen, kan je gebruik maken van een invite-code. Als je inlogt met een invite-code, ontvangt de persoon die je uitnodigde 2% op je verdiensten, als je niet over een invite-code beschikt, kan je inloggen zonder code! Zet je locatievoorziening aan om alle beschikbare opdrachten in je buurt te zien. Sta push-berichten toe om op de hoogte te blijven van wijzigingen en de laatste nieuwste opdrachten!

Betaalde opdrachten uitvoeren

Onder de tab 'Betaald' vind je de betaalde opdrachten terug. Hoe hoger je level, hoe meer opdrachten je zal kunnen reserveren en uitvoeren!

Lees de opgave

Na het aanklikken van een opdracht krijg je een overzicht van alle beschikbare locaties waar de opdracht uitgevoerd kan worden. Voor je de opdracht accepteert, krijg je een korte beschrijving van wat er verwacht wordt. Als je de opdracht accepteert, krijg je een volledige en gedetailleerde beschrijving. Nadat je de opdracht accepteert, heb je 2 uur tijd om de opdracht uit te voeren. Succes!

Combineer je opdrachten

Je kan opdrachten aanvaarden in functie van je locatie: open de kaart en selecteer de opdrachten het dichtst bij jou in de buurt.

Opdrachten inzenden

Alle ingezonden opdrachten worden nagekeken door ons review-team. Op basis van de kwaliteit van je inzending zullen zij de opdracht goedkeuren of je vragen om nog enkele aanpassingen te doen. Voor elke goedgekeurde opdracht, ontvang je de bijhorende vergoeding meteen op je account. Je kan een uitbetaling aanvragen via je Paypal-account of bankrekening wanneer je zelf wil!

Verdienste

Hoeveel geld kan ik verdienen met Roamler?

Dit is onderhevig aan:

  • de tijd die je kan spenderen aan het uitvoeren van opdrachten
  • welk soort opdrachten je wil uitvoeren
  • het aantal beschikbare opdrachten in je regio
  • aan het level dat je bereikt hebt

Een andere goede manier om uw inkomsten te verhogen is door dezelfde taak op meerdere locaties uit te voeren. Als je de eerste goed hebt gedaan, is het invullen van de andere een fluitje van een cent!

Voor Merchandising- en Salesopdrachten krijg je hogere beloningen, maar vereisen ook specifiekere vaardigheden en meer tijd voor de uitvoering. Wilt u meer weten? Lees hier verder.

Roamler Pro

Roamler gebruiken als zelfstandige (in bijberoep)

Bent u geregistreerd als zelfstandige (in bijberoep)? Dan kunt u Roamler Pro worden en maximale flexibiliteit combineren met een volledig geautomatiseerd betalings- en facturatiesysteem dat ontworpen is om u het leven makkelijk te maken!

Roamler Pro worden

Nieuw bij Roamler? Hier lees je hoe je Roamler Pro kan worden:

  1. download de Roamler app en maak een profiel aan
  2. log in op MyRoamler, ga naar BTW-instellingen en voer uw gegevens in
  3. begin met het uitvoeren van betaalde opdrachten

Het geld is meteen beschikbaar en je kan jezelf onmiddellijk laten uitbetalen. Al je verdiensten zullen automatisch gefactureerd worden. Geen enkele administratieve zorg is dus jouw deel!

Al actief als Roamler? Log in op MyRoamler, ga naar BTW-instellingen, voer uw gegevens in en word Roamler Pro.