Download, registreer en start met geld verdienen!

Aan de slag!

The brand new Roamler app is better, faster and jam-packed with new features!

Learn more Watch video

Op pad met de Roamler app

Doe taken bij jou in de buurt

Doe taken in onder andere supermarkten, restaurants en café's bij jou om de hoek of onderweg! Je vindt in de app de dichtstbijzijnde taken gebaseerd op jouw huidige locatie.

Kies de taken die bij jou passen

Plaats of verkoop promotiematerialen met Roamler merchandising en sales, of doe een simpele product check bij jou om de hoek.

Jij kiest wanneer je de taak uitvoert

Wanneer je de taak accepteert in de app, is deze voor jou en kun je het binnen de aangegeven tijd uitvoeren!

Krijg uitbetaald wanneer je wilt

Dagelijks uitbetalen of ben je voor een mooie reis aan het sparen? Je kunt uitbetalen wanneer je wilt: het geld staat direct op jouw rekening!

Doe taken waar en wanneer jij wilt!

2 miljoen taken per jaar

Roamler is beschikbaar in meerdere landen door heel Europa!

Ervaringen van Roamlers


Roamler taken uitvoeren is voor mij een leuke afwisseling van werk. Fysiek bezig zijn, midden in het dagelijks leven staan, onderzoeken, observeren en het contact met verschillende soorten mensen maken het leuk!

Ik check altijd de app voordat ik boodschappen ga doen. Als ik toch in de supermarkt sta heb ik na het uitvoeren van de taak de boodschappen deels weer terugverdiend!

Wat ik leuk vind aan Roamler is dat de taken overal beschikbaar zijn; supermarkten, drogisterijen maar ook in café's. Onlangs ging ik een biertje drinken met vrienden en kon ik ondertussen geld verdienen!

Ook Roamler worden?