Samen nog slimmer werken in de zorg

Roamler Care is het platform waar zorgorganisaties en zorgprofessionals samenkomen, om zo efficiënt mogelijk de beste zorg te leveren aan de cliënt.

Versterkt thuiszorgorganisaties met flexibele krachten

Wij ondersteunen thuiszorgorganisaties met de invulling van opdrachten, waar en wanneer nodig. Onze focus ligt op indicatie stellen, waarbij de thuiszorgorganisatie gekoppeld wordt aan onze flexibele (wijk)verpleegkundige. Ook richten we ons op de GGZ en andere zorgorganisaties.

Biedt (wijk)verpleegkundigen de kans te focussen op waar zij goed in zijn

Door Roamler Care ervaren (wijk)verpleegkundigen een betere balans tussen werk en privé. Zij kunnen zelf kiezen waar en wanneer zij hun zorgexpertise inzetten. Roamler Care neemt de gehele administratie en de agendaplanning over.

Een breed netwerk van (wijk)verpleegkundigen

Roamler Care beschikt over een groot netwerk van beschikbare, zelfstandige (wijk)verpleegkundigen, verspreid over heel Nederland.

Ben je geïnteresseerd in het uitzetten van zorgopdrachten, zoals indicaties, via ons platform? Neem via onderstaande link contact op.

Waarom Roamler Care?

Geen overheadkosten voor zorgorganisaties, die hun aanbod exact kunnen afstemmen op de daadwerkelijke vraag van de markt. Maximale vrijheid voor (wijk)verpleegkundigen, die opdrachten kunnen accepteren op basis van hun voorkeuren, locatie en capaciteit.

Focus op levering van zorg

(Wijk)verpleegkundigen kunnen zich weer concentreren op de best mogelijke levering van zorg, in plaats van administratie en agendabeheer.

Verbeterde ervaring

Ervaringen worden verrijkt met effectieve communicatie, meer inzichten, lagere kosten, een ruimere keuze aan (wijk)verpleegkundigen en kortere doorlooptijd van werkzaamheden.

Efficiënt en zelfsturend

Roamler Care creëert met haar zelfsturend platform een duidelijk overzicht, waarbij (wijk)verpleegkundigen op elk moment opdrachten mogen kiezen en oppakken.

Volledige transparantie

Openheid bevordert de samenwerking, daarom biedt Roamler Care de mogelijkheid het proces te volgen en zodoende de controle te behouden.