Vragen? Bel 020-8202595
Vragen? Bel 020-8202595

Roamler Tech está actualmente activo en los Países Bajos, el Reino Unido e Irlanda.

Haga clic aquí para registrarse en los Países Bajos.
Para registrar el Reino Unido o en Irlanda, haga clic aquí

Haal meer uit je klusbedrijf

Verdien meer met de Roamler app

Aanmelden

Krijg dagelijks nieuwe klussen te zien in jouw regio, direct op jouw Roamler app. Jij bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel je oppakt. Aanmelden is gratis en je zit nergens aan vast.

Hoe werkt het?


Kies in de app

Kies alle klussen die jij wil doen. Jij bepaalt waar, wanneer, welke en hoeveel je wilt doen

Doe de klus

Rijd naar de klant. Volg de stappen in de app en klaar de klus!

Direct betaald

Klaar en klant tevreden? Wij kijken de bon nog even na en dan krijg je direct betaald!

Meld je aan!

  • Ontvang direct een email met je uitnodigingscode voor onze app.
  • Volg de instructies in de app.
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Wil je eerder contact? Bel dan 020-8202595 of mail werkenmet@roamler.com.
Ben je al zelfstandig ondernemer?
Werkzaam in:
We hebben klussen in deze vakgebieden


Loodgieter

Van het vervangen van kranen en leidingen, tot het plaatsen van sanitaire voorzieningen en gasfornuizen; jij bent de loodgieter voor de klus.

Elektriciën

Kabels trekken, schakelaars vervangen, lampen ophangen, groepen toevoegen of storingen oplossen. Voor jou is geen elektra klus te gek. Let op: NEN-3140 of NEN-1010 certificaat vereist.

CV-monteur

Als CV-monteur kun je flink aan de slag bij Roamler Tech. Lekkages, installaties of onderhoud; dagelijks krijgen wij honderden klussen binnen. Jij bepaalt welke, waar en hoeveel je oppakt.

Dakwerk

Of het nou dakwerk op een plat- of puntdak is, jij bent niet bang voor hoogtes! Van dakgoten schoonmaken tot reparaties, je doet het makkelijk via de Roamler Tech app.

Timmerman

Zzp’er of aan de weg aan het timmeren als kleine ondernemer? Roamler Tech heeft voor jou als timmerman de juiste klussen in en om het huis.

Klusjesman

In alle soorten klussen zie jij een leuke uitdaging. Een kast in elkaar zetten, laminaat leggen of een deur afhangen; jij bent de klusjesman die de klant tevreden achterlaat.

Ontstoppingen

Jij bent dé expert voor ontstoppingen. Met de juiste gereedschappen verhelp jij in een handomdraai de verstoppingen en overstromingen bij klanten thuis.

Lekkages

Jouw skills zijn waterdicht, dus je spoort met gemak het lek bij de klant op. Verhelp allerlei soorten lekkages in en om het huis, via de Roamler Tech app.

Hovenier

Een schutting, afdak of bestrating, jij bent dé hovenier die gebeld wordt. Met Roamler Tech kun je nu ook zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel werk jij accepteert.

Telecom

Met jouw ervaring en certificaten voor telecom ben jij de aangewezen persoon om mensen thuis te helpen. Wat je nodig hebt? We vragen minimaal een hvd/kvd certificaat.

Smart-Home

Als smart-home installateur kun je via ons slimme thermostaten of intelligente deurbellen installeren. Meld je aan bij Roamler Tech voor meer info omtrent de mogelijkheden.

Witgoed

Een wasmachine, droger of vaatwasser, jij begrijpt precies hoe ze werken. Bij Roamler Tech zijn we op zoek naar zelfstandige witgoed reparateurs die alles weer aan de praat krijgen.

Voor wie voer je de klussen uit?


Met Roamler Tech voer je mooie opdrachten uit voor grote en gerenommeerde bedrijven in Nederland.